Topçu; ”Demirtaş’a destek verenlerle yan yana olamayız”

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili Aday Adayı Tevfik Topçu, MHP Gemlik İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyaretinde kendisine MHP MDK Üyesi Muhammet Tekin ve MHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Gülten Ayhan’da eşlik etti.

İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, İlçe Yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Baydar ve partililer tarafından karşılanan Topçu, Genel Siyaset ile alakalı bilgilendirme yaptı.

Topçu; ”Bugün, milletimiz ve geleceğimiz adına genel seçim için ittifak yaptık. Bizi ağır dille eleştirenlerin, bugünkü hali ortadadır. Bize Ak Parti ile hareket ediyor deyip geçmişi ananlar, ‘Madımak Katili’ dediği isimlerle, yan yana gelmekten rahatsız olmuyor. İttifak, sürekli Selahattin Demirtaş’ın serbest kalması üzerinden çalışma yapıyor, onunla görüşmek için sıraya giriyorlar. Bizim, teröre destek verenlerle ‘terörist’ diyemeyenlerle yan yana durmamız söz konusu değildir” dedi.

AZINLIKLAR RAPORUNU YAZAV VE YIRTAN BİR ARADA  

Geçmiş yıllarda çok eleştirilen Azınlıklar Raporu konusuna da değinen Topçu; ”Döneminde milletimizin içini kanatan Azınlıklar Raporunu yazan isimle, bunu yırtan isimin aynı tarafta olması mantıklı mıdır? Milliyetçilere yönelik söylem yaparken, bunu neden göz ardı ediyorlar?” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.