Gemlik Basketbol’un Ulaşım Sponsoru Akran Nakliyat

Türkiye Profesyonel 2. Liginde Gemlik’i temsil eden Gemlik Basketbol Kulübünün ulaşım sponsorluğunu Akran Nakliyat üstlendi.

Marmara bölgesinin en büyük nakliye firmalarından biri olan Akran Nakliyat Sahibi Aykan Korkmaz ve Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut tarafından atılan imza ile yapılan anlaşmada, Akran Nakliyat Gemlik Basketbol’un kullanımına otobüs tahsis edecek.

BASKETBOL TAKIMI İÇİN ÖZEL YAPIM

Gemlik Basketbol Takımına özel olarak iç düzenlemesi yapılacak olan Neoplan marka otobüs, 35 koltuktan oluşacak. Basketbolcuların kapladığı alan da düşünerek geniş koltuk aralıkları, multimedya ve deri koltukla hazırlanacak olan otobüsün iç dizaynında, koltuk çalışmaları yorgunluk alacak rahatlığı sunmak üzerine yapılacak. Yol yorgunluğunu engelleme gibi özellikleri de bulunacak olan otobüs, aynı zamanda deplasman ulaşımında Gemlik Basketbol Kulübüne önemli ölçüde katkı sağlayacak.

KORKMAZ, KALICI ÇÖZÜMLER ÖNEMLİ

Konu ile alakalı açıklama yapan Akran Nakliyat Sahibi Ayhan Korkmaz; ”Geçici çözüm yerine kalıcı bir çözüm bulmak istedik. Gemlik Basketbol Kulübümüz, yaşadığımız ve ekmeğimizi kazandığımız Gemlik’i ülkenin farklı noktalarında temsil ediyor. Bizim yaptığımız desteğin, iş adamlarımızı da teşvik edeceğini düşünüyoruz. Gemlik Basketbol daha üst liglerde yer alırsa, Gemlik’in tanıtımı adına önemli katkı sağlayacak, kazanan Gemlik olacaktır” dedi.

BULUT; ÖNEMLİ BİR EKSİKLİKTİ

Ardından söz alan Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut; ”Gemlik Basketbol Kulübü olarak en büyük sorunlarımızdan biri deplasmanlara ulaşımdı. Bu sorunu Ayhan Bey sayesinde çözdük kendilerine teşekkür ediyoruz.

Bizden 5-6 kat büyük bütçesi olan takımlarla mücadele ederek final grubuna kaldık. Sonraki yıllarda 1. Lige hatta daha yukarı seviyelere çıkmayı hedefliyoruz. Bu konuda Gemlik’in ve Gemlik dinamiklerinin desteğine ihtiyacımız var. Gemlik neden TBL’de yer almasın?” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.