MHP İftar Programlarını Umurbey’de tamamladı

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, 21 ayrı köy ve bölgede düzenledikleri iftar programların sonuncusunu Umurbey’de yaptı. MHP Milletvekili Adayları Muhammet Tekin, Muhammet Lütfi Taşçı ve Edibe Bilge Arıcıoğlu da iftar programına iştirak etti.

TAŞÇI; ERDOĞAN’A VATANA GÖZ DİKENLERİN GÖZÜNÜ OYSUN DİYE DESTEK VERDİK

Aynı zamanda iftar duasını da yaptıran Muhammet Lütfi Taşçı, programda da ilk sözü aldı. Taşçı; ”15 Temmuz hain darbe girişimine ilk karşı çıkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmuştur. O dönemde bizler de destek olunca Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı gibi iki önemli operasyon başladı. Sonrasında beş bin üzerinde leş kazdıkları hendeklere gömüldü. Şimdi on binlerce insanı şehit eden terör örgütünün kalbi olan Kandil’e Türk Bayrağını dikeceğiz. Bizler Erdoğan’a vatana göz dikenlerin gözünü oysun diye destek veriyoruz” dedi.

TEKİN; MHP’NİN MECLİSTE GÜÇLÜ OLMASI TARIM İÇİN DE ÖNEMLİ

Ardından söz alan MHP Bursa Milletvekili Adayı Muhammet Tekin ise; ”Teröre destek verenlerle ve bunun siyasi temsilcisi olan HDP ile değil vatanın bütünlüğünü savunanlarla bir araya geldik. Bizim önceliğimiz vatan, vatanın bütünlüğünün olmadığı yerde, partilerin hiç bir anlamı yoktur.

MHP Türkiye’nin geleceği anlamında önemlidir. Zeytincinin mazot ve gübredeki vergisinin düşmesi bizim vaadimiz. Eğer mecliste güçlü bir MHP olursa, bunların yapılmasını sağlarız. MHP’nin programı sosyoekonomik olarak en dikkat çeken ve en ayağı yere basan program. Bunları sağlayacak gücümüz de var” dedi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.