Gemlik’te kutlama geç saatlere kadar sürdü

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri sonuçları Gemlik’te gece geç saatlere kadar coşku ile kutlandı. Gemlik’te vatandaşların akın ettiği iskele meydanında başlayan kutlamalar, gece geç saatlere kadar süren konvoy ve havai fişek gösterilerine yoğun katılım sağlandı.

CUMHUR İTTİFAKI MEYDANDAYDI

Sonuçların açıklanmasından itibaren vatandaş Gemlik İskele Meydanına (15 Temmuz Demokrasi Meydanı) akın etti. Sonuçlar sonrasında Gemlik’te Milletvekili olan Zafer Işık’ın yanı sıra, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam, MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Erhan Akkaya, Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, Ak Parti ve MHP Yöneticileri de katıldı.

YILMAZ; ERDOĞAN TÜM ÜMMETİN CUMHURBAŞKANIDIR

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ”Onlar sizin derdinizden anlayamadılar. Kim anladı, adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan. Bugün an itibari ile Saray Bosna’da, Romanya’daki müslümanlar ve bütün ümmet aynı coşkuyu yaşıyor. Recep Tayyip Erdoğan sadece Türkiye’nindeğil tüm ümmetin Cumhurbaşkanı, tüm ümmetin umududur. Seçimden önce kimler, kimlerle beraber dedik. CHP PKK’nın uzantısı barajı geçsin diye, iki oy kendilerine, bir oy ona verdiler. Nerede millet düşmanı varsa onları aday gösterdiler, biz de Cumhur ittifakında MHP ile beraber olduk. 25 Haziran yeni bir başlangıç. ABD, İsrail ve şer batı onlardan yanaydı, hepsini yendik” dedi.

İSLAM; ZAFER BİZİMDİR

Yaşar İslam; Gemlik ve Türkiye tüm yönlendirmelere rağmen kararını verdi. Seçim sürecinde çok çalıştık. Ekonomik oyunlarla önümüzü kesmeye çalıştılar. Batının manipülasyonlarına, onların destekçilerine en güzel cevabı sizler verdiniz. Gemlik’te de zor süreç geçirdik. Fazladan çalıştık. Yorulmadık, yılmadık ve yapılan bütün hesapları alt üst ettik. Pek çok dinamik aksini söylese de, Gemlik’in de kazananı bizler olduk. Bundan sonra, daha güzel günler bizleri bekliyor. Sağ olun, var olun” şeklinde konuştu.

EMİN; CUMHUR İTTİFAKI, CUMHUR İKTİDARI OLDU

Cumhur ittifakı artık Cumhur İktidarına dönüşmüştür. Türk milletine bu süreçte çeşitli entrikalarla, ekonomik yaptırım ve 15 Temmuz ile ayar vermeye kalktılar. Bunlar sizleri hesaba katmadılar. Bu millet yokluğa alışık ama vatansız yaşayamaz” ifadelerin kullandı.

IŞIK; YEDİ  DÜVELE EN GÜZEL CEVABI VERDİNİZ

Son olarak söz alan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ise; ”Ülkemizin baskı altında tutulduğu böyle önemli bir süreçte, zaferi kazandık. Hem Gemlik, hem de bölgemizi Ankara’da en iyi şekilde temsil edeceğim.

Pek çok anket ikinci turdan bahsederken, batılı ülkelerin baskıları ortadayken, patates, soğan lobisine ve manipülasyonlara karşı en güzel cevabı sizler verdiniz. Bu ülkenin öyle bir lideri var ki, yedi düvelde karşısında olsa, milletiyle önünde kimse duramaz. Bunu da bu seçimde, her seçimde olduğu gibi gösterdik. Gemlik kazandı, bölge kazandı, Bursa kazandı, Türkiye kazandı. Bizler, milletimizle hareket eden, bu milletin sorunlarını kendi sorunumuz bilen insanlarız. Haklarınızı helal edin” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.