Gemlikspor’da Birlik Gecesi

Gemlik Spor Kulübü, uzun zamandan sonra ilk defa geniş katılımlı gece düzenledi.

Birliktelik gecesinde Ak parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Siyasi Parti İlçe Başkanı ve Temsilcileri, kulüp başkanları, Kulüpler Birliği yönetimi, iş adamları, STK ve dernek temsilcileri katıldı.

Gemlik Bölge Parkında düzenlenen programda sunuculuğu Şükrü Deviren üstlendi. Konuşmalar, forma açık arıtması, müzik dinletisi ve plaket töreninin gerçekleştiği programda, birlik beraberlik vurgusu öne çıktı.

AYDIN; ARTIK BİRLİK ZAMANI

Programda ilk sözü alan Gemlikspor Kulüp Başkanı Cumhur Aydın; ”Bir anda kendimi Gemlikspor Başkanı olarak buldum. Bizim de hatalarımız oldu. Artık birlikte hareket etmeyi ön planda tutuyoruz. Bu dönem, birlikte neler başarabileceğimizi gördük. Gemlik adına, gençler adına önemli işler yapacağız. Çocuklarımıza, çocukluklarını yaşatmalı, Gemlik’e sahip çıkmalıyız” dedi.

YILMAZ; GEMLİK SPOR ORTAK PAYDAMIZ

Ardından söz alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ”Burada ortak bir amaçla toplanıldı. Gemlik ve Gemlik’in diğer kulüplerinin de önceliği Gemlikspor olmalı. Diğer kulüpler Gemlikspor’u rakip görmemeli, yetenekli oyuncularını da Gemlikspor da değerlendirmeli. Bu konuda hem alın teri, hem de akıl teri dökmeliyiz. Kurulan her kulübü destekleriz. Tek şartımız Gemlikspor’a rakip olmamaları.

Gemlik Belediyespor tüm başarılı futbolcularını vererek örnek oldu. Ben inanıyorum ki bu çocuklar daha güzel başarıya imza atacaklar.Biz kenetlenirsek başarı gelecek. Yeter ki Gemlikspor ortak paydasında buluşalım” dedi.

IŞIK; BİRLİK OLURSAK BAŞARIRIZ

Son olarak söz alan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ise; ”Öncelikle Gemlikspor üyesi ve geçmiş dönemlerde yönetici olarak aranızda yer almaktan çok mutluyum. Geçmişte Gemlikspor için toplantı yapmıştık. Birlik beraberlik içindi. O dönemde Ak Parti İlçe Başkanıydım. Toplantıda MHP İlçe Başkanı Osman Durdu ve CHP İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan da yer almış. Sonuç çıkmadı ama gayret içinde olursak çekeceğimizi not etmiştik.

Gemlikspor u başarılı kılmak için yapılacak olan üyelerin destek olması. Gemlikspor’un çok üyesi ve aktif üyesi var. Daha çok üye aktif olursa, destek artacaktır.

Gemlikli hakemlerden bahsetmiştik. Şunu için gerekli gemlik ten düşük çalan hakemler olursa, diğer ilçelerde yapmış olduğumuz müsabakada daha rahat olurdu. Daha çok antrenör geliştirmemiz gerektiğini not etmiştik. Yerel yönetim kamu ve özel sektörün nasıl destek vereceğini düşünmüştük. Neden sonucu olmadı bilmiyoruz. Yine bu birlik ve beraberliğin oluşturabileceğimizi düşünüyoruz.

Bir takım proje ve sunumlar gerekiyor. Öncelikle ne yapabileceğimizi anlatmamız lazım. Ben Bursa Milletvekili ve Gemlikspor üyesi olarak elimden gelen gayreti sizlerle beraber katkı koymaya hazır olduğumu ifade etmek istiyorum. Birlikte hareket ederek, başarılı oluruz” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.