Uzunkaya Ailesinin Düğünü Göz Doldurdu

Gemlik İş Dünyasının önde gelen isimlerinden Hakan Uzunkaya’nın oğlu, i Selim Caner Uzunkaya’nın abisi Yahya Emrecan Uzunkaya, hayatını Cengiz Günhan’ın kızı Merve Günhan ile birleştirdi. Asil Uzunkaya İnşaat Limited Şirketi ortaklarından inşaat mühendisi Yahya Emrecan ve aynı şirkette Mimar olarak görev yapacak olan Merve’nin çiftin düğünü, Leb-i Derya Garden’da yapıldı.

DÜĞÜNE ÜST DÜZEY KATILIM

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Ak Parti Kurucu Milletvekillerinden Musa Uzunkaya, İşkur Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, Eski Gemlik Belediye Başkanı Nurettin Avcı, İş Adamı Faruk Güzel, Almanya’nın önde gelen mimarlarından Metin Özdemir, İş Adamı Taner Özdemir, Sağlık Bakanlığı Yatırım Daire Başkanı Mücahit Uzunkaya, Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Albulkadir Yüce, Gemlik İşkur Müdürü Ünver Ünver, İstanbul’da iş adamlarından Musa Demirhan, İstanbul’un önde gelen Oflu İş Adamı Ağa lakaplı Hacı Vahap Gül, Yapıcı ailesini temsilen Bursa’nın önde gelen iş adamlarından Adnan Yapıcı, Ofdeniz İnşaat Grubu sahibi Seyfettin Hacıhasanoğlu, Hacıhasanoğlu İnşaat Firması Sahipleri Şevket Hacıhasanoğlu ve Engin Hacıhasanoğlu, Rusya Moskova da iş yapan Zeno Grup Sahibi Resul Becerikli, Gemlik iş dünyası, siyasi parti yöneticileri, kurum, STK ve dernek başkan ve yöneticileri, spor camiası, Uzunkaya ailesinin yakınları ve işyeri komşuları, çiftin Üniversiteden okul arkadaşları, Balıkesir’den Günhan ailesinin yakınları, Türkiye genelinde Uzunkaya ailesinin Of ve Samsun Bafra’dan yoğun katılım sağladı. Yüksek katılım sağlanan düğün, günün ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

ŞAHİTLER DE OLUR VERDİ

Düğünde şahitlileri Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Ak Parti Kurucu Milletvekillerinden Musa Uzunkaya, İşkur Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, Eski Gemlik Belediye Başkanı Nurettin Avcı, İş Adamı Faruk Güzel, Almanya’nın önde gelen Yüksek Mimar ve Mühendislerinden Metin Özdemir, İş Adamı Taner Özdemir yaptı.

CÜZDANI CELAL UZUNKAYA VERDİ

Düğün töreninde aynı zamanda nikâh töreni de yapıldı. Yeni Evli çifte evlenme cüzdanını ise Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya verdi. Musa Uzunkaya ve Celal uzunkaya, yeni evlenen çifte evlilik ile alakalı tavsiyelerde bulundular.

Göz dolduran düğün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken, davetliler de geç saatlere kadar doyasıya eğlendi. Düğünde diğer dikkat çeken detay ise davetlilerin tulum ile karşılanması oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise kemençe eşliğinde horon oynandı. Gecenin sonunda Karadenizli ünlü sanatçı Nihat Yılmaz da sahne aldı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.