Engürücük’te Ölümlü Kaza

Engürücük’te Ölümlü Kaza
Gemlik’te karşıdan karşıya geçmek isteyen bir kişiye otomobil çarptı. Şahıs olay yerinde feci şekilde can verirken otomobil sürücüsü Jandarmaya teslim oldu.
Alınan bilgiye göre Gemlik Engürücük mahallesi İstanbul yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Yılmaz Varışlı (50) 16 CAK 37 plakalı otomobilini yol kenarına park ederek karşıdan karşıya geçmek isterken K.Ö. isimli sürücünün kullandığı 16 ZF 0… plakalı otomobil çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybetti.
Kazayı gören diğer sürücüler jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaptıkları çalışma sonucunda şahsın hayatını kaybettiğini bildirdi. Karayolları ve Jandarma ekipleri olay yerinde parçalanan Varışlı’nın cernazesine ait parçaları toplarken, Bursa Yalova İstanbul karayolu uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Bölge Trafik ekipleri ve Jandarma timlerinin yaptığı çalışma sonrası cenaze olay yerinden Gemlik Belediyesine ait cenaze aracına konularak Gemlik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Karayolu bir süre sonra araç trafiğine açıldı. Gemlik Cumhuriyet Savcılığı ve İlçe Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

VİDEO




FOTO GALERİ

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.