Gemlik İyi Parti Gemlik’te Bölünüyor

Gemlik’te kurulduğu günden bu tarafa parti içi çekişmelerin odağında olan İyi Parti’de teşkilat ikiye bölündü.

Daha önce 5 kurucu üyesi istifa eden ve çalkantılı bir dönem geçiren İyi Parti’de mevcut ilçe başkanı Adnan Bıyıklı’da 24 Haziran seçimleri sonrası Genel Başkan Akşener’in istifa söylemleri ardından partiyi bırakacağını ifade etmişti. Akşener’in Olağanüstü kongrede tekrar genel başkan olması ile Bıyıklı’da yola devam kararı verilirken, Yerel seçim sürecinde üçüncü bir çalkantılı sürece girildi.

Son olarak Celal Bayar anma törenlerinde Partinin kurucuları arasında yer alan genel merkez delegesi Nilüfer Toprakçı ile birlikte çok sayıda yönetim kurulu üyesi de törenleri beraber takip etti. Aileye taziyelerini sundu. Öte yandan çok sayıda yönetim kruulu üyesinin yanı sıra  Umurbey ve Kumla Mahalle Temsilciliklerinin de İyi Parti Gemlik İlçe Teşkilatıyla birlikte hareket etmediği dile getirildi.

Öte yandan Partideki ayrışmanın muhtemel Belediye Başkanı Adnan Bıyıklı’nın adaylık için istifa etmesi sonrası yerine bırakacağı isim üzerinde olduğu ve Bıyıklı’nın tek başına karar alarak yönetime dayatmada bulunduğu öne sürüldü

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.