İyi Parti Yalanlamıştı Fotoğraflar Doğruladı

Gemlik İyi Parti ilçe teşkilatı bölünme iddiaları ile alakalı alakasız açıklamalar yapsa da, partide ki bölünme hat safhaya çıktı. İddialarla alakalı Gemlik’e gelen Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan ile il başkanı Bayram Kazancı, yönetim kurulu üyeleriyle iki ayrı yerde bir araya geldi.
Partinin genel merkez delegesi Nilüfer Toprakçı ile birlikte Parti sekreteri ve bazı yöneticilerle üyeler Umurbey mahalle teşkilatında bir araya gelirken, 5’e düştüğü öne sürülen yönetim kurulu üyeleriyle de ilçe merkezinde bir araya geldi.
Umurbey’de coşkuyla karşılanan İyi Parti heyeti burada kalabalık gurupla bir süre sohbet etti. Partinin Umurbey temsilciliğinde yönetim kurulu üyeleri ve genel merkez delegesi Toprakçı ile bir araya gelen
Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan ile il başkanı Bayram Kazancı’nın ilçede son yaşanan konuları görüştüğü ve yaşanan bölünme ve istifalarla alakalı bilgi aldığı öğrenildi.
İyi Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan ile il başkanı Bayram Kazancı daha sonra Gemlik merkeze gelerek ilçe binasında Adnan Bıyıklı ve ekibiyle de görüştüğü öğrenildi.
Öte yandan kamuoyuna yansıyan bölünme iddialarını yalan haber olarak niteleyen Bıyıklı ve ekibinin çeşitli açıklamalarla kamuoyunu yanılttığı da açıklanan isimlerle netlik kazanıyor. İyi Parti kurucular kurulundan Emin Doğru, Çiğdem Ateş, Volkan Kaplan, Gülşen Torlak, Sinan Kahraman ve Melis Doğru’nun daha önce ettikleri istifalarının ardından, 20’ye yakın ismin daha istifa dilekçesi verdikleri, bu isimlerden bazılarınında başka bir partiye üye olmak için evrak hazırladıkları öğrenildi.
İyi Parti’deki muhalif kanat Bıyıklı ve etrafındakilerin yönetimi bırakmasını ve 5’e kadar düşen yönetim kurulunun istifa etmesini istiyorlar. Muhalif kanat oluşturulan yönetimde kendilerinin daha fazla bir sayıya sahip olduklarını ifade ederek, Partiye daha fazla zarar vermemesini istiyorlar.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.