Bıyıklı’ya soruyoruz; ”Şimdi Kim Yalancı?” –  İyi Parti’de 7 İstifa

İyi Parti Gemlik İlçe Teşkilatındaki bölünme ile alakalı Gemlik Gündem Gazetesi ve Gemlik Manşet Gazetesinde yapılan haberler İP İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı tarafından yalanlanmıştı. Gün içinde ise İyi Parti yönetiminden 7 ismin istifa ettiği öğrenildi.

TOPLANTI YAPARAK YALANLAMIŞTI

Yapılan haber, İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı tarafından yalanlanmış, bazı gazeteler de Bıyıklı’nın ağzından ifadelere yer vermişti. Bıyıklı, ayrışma olduğunu yazdığımız Kumla ve Umurbey teşkilatlarının katılımı olmadan yaptığı toplantıda ”Bu açıkla maların ışığında, bahsettiğimiz haber de yer alan “Kumla ve Umurbey Temsilciliklerinin bağımsız olarak hareket ettiği” satırları tümü ile yalan içeriklidir. Burada yapılan partimi ze karşı ön yargılı düşmanlıktır. Basını kullanarak kamuoyu nu yalan haberlerle yönlendirmek ve algı oluşturmaya çalışmak suçtur. Partimizce hukuk çerçevesi içerisinde gereği de yapılacaktır” diyerek, kendisinin de bildiği gerçekleri Gemlik kamuoyundan gizlemişti.

KURUCU YÖNETİMDEN 7 İSTİFA

Adnan Bıyıklı’nın adaylığında diretilmesi ve teşkilatın yok sayılmasından dolayı başlayan ayrışmada, son olarak istifa eden 7 isimin Erdoğan sağlık, Nilüfer Toprakçı, AliBey Sülün Savaş Akkan, Mehmet Öğüç, Levent Bulan ve  Gizem Güre olduğu öğrenildi.

ŞİMDİ KİM YALANCI?

Haberimiz sonrasında gazetelerimizi yalancılıkla suçlayan, geçmiş dönemde yaptığımız kurucu üyelerden 5 istifa haberimizi ispat etmemize rağmen sessiz kalan İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı’ya soruyoruz; şimdi kim yalancı?

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.