BELEDİYE KONUTLARINA BAŞVURULAR BAŞLADI

Gemlik Belediyesi Cihatlı Mahallesinde yaptırdığı sosyal konutların başvurularını almaya başladı.1.Etap 158 adet, 2+1 konut için alınacak başvuruların 12.09.2018 ile 22.09.2018 arasında Gemlik Belediyesinden yapılacağı bildirildi.

Sosyal Konutların tahsisi için aranan şartlar ise şu şekilde, “Dar gelirli olmak (birlikte yaşayan ailenin aylık toplam net geliri, asgari ücretin iki katının %25 fazlasının -4 bin TL’nin- altında olmak), Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Terör ile ilgili suçlardan, yüz kızartıcı suçlardan, cinsel taciz ve tecavüz suçlarından hüküm giymemiş olmak, Kendisinin, eşinin veya on sekiz yaşından küçük çocuklarının konutu bulunmamak ve kendisine tahsis edilecek konuttan daha değerli taşınmazı bulunmamak, En az 5(beş) yıldan beri ve halen Gemlik ilçesi sınırları içinde ikamet ediyor olmak ve başvuru tarihinde evli olmak.

Bununla birlikte vatandaşlar başvuru güncelleme formunda yer alan 9 maddeyi de kabul etmiş sayılacak. Emekli, Engelli, Gazi, Şehit Yakını veya Konutların yapıldığı mahalle nüfusuna kayıtlı olanlar bu tür özel durumlarını, başvuru güncelleme formunun  “Özel Durumu”  bölümünde belirtmeleri halinde, bu özel durumları dikkate alınacak. Ekli başvuru güncelleme formunu doldurarak bizzat imzalayan vatandaşlar, Gemlik Belediyesine kimlikleri ile bizzat teslim edecekler. Ayrıca daha önce form dolduran vatandaşlarında yeniden başvuru güncelleme formunu doldurmaları gerektiği bildirildi.

 

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

One thought on “BELEDİYE KONUTLARINA BAŞVURULAR BAŞLADI

  • Eylül 16, 2018 tarihinde, saat 4:27 pm
    Permalink

    Toplu konutlar

Yorumlar kapatıldı.