Veteranlarda Şampiyon Emniyet Müdürlüğü

Yaklaşık iki ay devam eden Gemlik Veteranlar Turnuvasının finali, Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda düzenlenen programla yapıldı. Gemlik Emniyet Müdürlüğü ve İnegöllüler Derneğinin oynadığı final müsabakası öncesinde, Gemlik Protokolü ve Cezaevi hükümlüleri arasında gösteri maçı oynandı.

GÖSTERİ MAÇINDA GOLLER İTTİFAKTAN

Gösteri maçında Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanımız Yaşar İslam, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Liman Başkanı Asım Sulu, Belediye Spor Başkanı Hulusi Gandar, Liman Başkanımız Asım Sulu, Gesyad Başkanı Şükrü Deviren, Gesyad üyelerinden ve Gemlik protokolünden oluşan kadro, Cezaevinde bulunan hükümlüler ile karşılaştı. Müsabakanın ilk yarısı 1-1 berabere biterken, müsabaka 3-2 Gemlik Protokolü takımının galibiyeti ile noktalandı. Goller Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam (1) MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz (2)’dan geldi. Ak Parti ve MHP’nin son dönemdeki ortak çalışmalarına atıfta bulunulan müsabakada, ”İttifak sahada da devam etti” yorumları yapıldı.

Müsabaka sonrasında konuşan GESYAD Dernek Başkanı Şükrü Deviren; ”Güzel ve anlamlı bir açılış oldu. Her yıl düzenlediğimiz turnuvada, bir yandan spor yaparken, bir yandan da değerlerimizi öne çıkarıyor, birlikteliğin de adımlarını atıyoruz. Sporun birleştirici gücünü kullanmanın da mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Ardından söz alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise; ”Gemlik’te bu ve benzer etkinlikleri Gemlik Belediyesi olarak destekliyoruz. Eski sporcuları bir arada görmek ve onlarla ter atmak bizleri de ziyadesi ile memnun ediyor. Katılımcı arkadaşlara, düzenleyenlere ve emek verenlere teşekkür ediyoruz. Böyle tesislerin var olması, beraberinde etkinlikleri de getiriyor” şeklinde konuştu.

FİNAL EMNİYET’İN

Turnuvanın en öne çıkan takımı olan İnegöllüler Derneği takımı ile karşılaşan Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü takımı, Penaltı’dan Ergün’ün attığı goller müsabakayı 1-0 üstünlükle tamamladı. Müsabaka sırasında Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce’nin de saha kenarında heyecanlı anlar yaşadığı gözlenirken, müsabakanın bitiş düdüğü ile izleyiciler de sahaya indi.

KUTLAMA YEMEĞİ YAPILDI

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın desteğiyle, müsabaka sonrasında katılımcılara ve sporculara kutlama yemeği verildi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017