Ata Mahallesi Muhtarından Yılmaz’a Teşekkür

Gemlik Ata Mahallesi Muhtarı Süleyman Özgüneş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a teşekkür plaketi verirken, plaket töreninde cağ döner ikramı da yaptı.

Programa Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, Jandarma Komutanlığı mensupları, Bursa Gemlik Muhtarlar Derneği Başkanı Enver Çelik, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı.

Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan Ata Mahallesi Mahalle Konağından düzenlenen programda, söz alan Muhtar Süleyman Özgüneş; ”Gemlik Belediye Başkanımız Refik Yılmaz, Gemlik’in her mahallesine olduğu gibi Ata Mahallesine de önemli hizmetler yaptı, eserler kazandırdı. Bizler de mahallemizin temsilcisi olarak, hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür etmek istedik. Önemli bir çaba ile yoğun mesai harcayarak yapılan hizmetler, daha değerli oluyor” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise; ”Gemlik’te her mahallede önemli çalışmalarımız oldu. Mahalle konakları ve gençlik merkezleri ile de mahallelerimizin değerine değer kattık, sosyal hayatı da düşünerek attığımız adımlar, olumlu karşılıklar buldu.

İlçemizin elzem ihtiyaçlarını göreve geldiğimiz günden itibaren giderirken, bugün yatırım yapabilen, halkımız için tesis üretebilen konuma geldik. Bize destek veren, görüş ve önerileriyle yol arkadaşlığı yaptığımız muhtarlarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017