Kulüpler Birliğinden Federasyona Ziyaret

Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği, Bursa Federasyon Başkanı Osman Kılıç ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KILIÇ; GEMLİK’İ ÖRNEK GÖSTERİYORUZ

Ziyarette değerlendirme yapan BASKF Başkanı Osman Kılıç; ”Gemlik Kulüpler Birliğini tüm ilçelere ve merkeze örnek gösteriyoruz. Uyumlu ve güzel işleyen bir yapınız var. Farklılığınızı da her fırsatta ortaya koyuyorsunuz. Bizler spora verdiğiniz bu anlamlı hizmetten dolayı sizlere teşekkür ediyoruz.  Kulüpler Birliğini ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın uyumlu çalışmalarından Büyükşehir Belediye Başkanımıza da bahsettik. Yeni yapılanmalar adına, sizlerden öneriler de alacağız.

Bursa’da amatör futbol ve altyapı bazında önemli mesafeler aldık. Her yıl Türkiye finallerinde altyapılarımız mücadele ediyor. Önemli başarılar elde ediyor, şampiyonlar çıkarıyoruz. Bursa’da altyapının geldiği noktaya ek olarak, kulüplerimizin de aşama kaydetmesi gerekiyor. Daha profesyonel altyapı, Bursa adına kazanç sağlar. Her kulübün bu nedenle altyapıya önem vermesi gerekir.

Bursa’da farklı kurum ve kuruluşlarla da uyum içinde çalışıyoruz. Bu da başarıyı beraberinde getiriyor. Kulüplerimiz teveccüh gösterdi ve bizleri tekrar yönetime seçti. Seçim artık bitti. Tüm kulüplerimizi sahiplenen yönetim anlayışını benimseyeceğiz” dedi.

Ziyaret sonrasında Kulüpler Birliği Başkanvekili Kazım Bulut ve Kulüpler Birliği yönetimi, Osman Kılıç’a Hayırlı Olsun plaketi takdim etti.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017