Trafik Şube göz açtırmıyor

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube tarafından son dönemde yapılan uygulamalarda yakalanan evrakı olmayan motosiklet, abartı egzoz, yasaya uygun olmayan materyaller ve çakarları sergiledi.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan sergilemede, çok sayıda motosiklet ve abartı egzoz dikkat çekerken, çakarların sayısının çokluğu şaşkınlık yarattı.

GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİNDEN ÇOK ŞİKAYET OLDU

Motosikletlerin egzoz sistemini değiştirmesi ve otomobillerdeki abartı egzozlardan dolayı, Gemlik içerisinde önemli gürültü kirliliği yaşandığı dönemde, çalışmalarını hızlandıran Trafik Şube, vatandaşların talepleri ve ihbarları sonrasında usule aykırı pek çok konuya müdahale etti. Gemlik’te ehliyetsiz ve evraksız kullanılan motosikletlere de el koyuldu.

UYGULAMALAR SÜRECEK

Özellikle gece saatlerinde gürültü kirliliği yaşatan araçlara yönelik çalışmaların devam edeceği kaydedilirken, Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce de, çalışmalarından dolayı trafik şube ekiplerine teşekkür etti. Benzer çalışmaların aralıksız süreceği kaydedilirken, aynı zamanda trafikte tehlike de oluşturan araçlara izin verilmeyeceğinin altı çizildi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017