İyi Parti’den Gemlik’e çıkarma

İyi Parti Gemlik İlçe Teşkilatında Birol Mumcu’nun ilçe başkanlığına atanması sonrasında önemli hareketlilik yaşanıyor. Teşkilat ziyaretleri ve çalışmalar hızlanırken, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Erozan ve Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır, merkeze taşınan ilçe binasının ilk ziyaretçileri oldular.

Gemlik ile alakalı önemli bilgilere sahip olduğunu ve Gemlik’te İyi Parti’nin favori partilerden biri olduğunu ifade eden Genel Başkan Yardımcısı, Gemlik’te Belediyenin kazanılması adına önemli şanslarının bulunduğunu, Kamuoyu yoklamalarında da adayları Dr. Adnan Bıyıklı’nın vatandaşın önemli teveccühü ile karşılaştıklarını kaydetti.

EROZAN; MECLİSİ ŞİRKET GİBİ YÖNETİYORLAR

Genel konular ile alakalı da değerlendirme yapan Erozan;  “Meclisi şirket gibi yönetiyorlar. 13 tane soru önergesi vermemize rağmen henüz bir tanesine cevap verildi. Biz de artık araştırma önergesi veriyoruz. Araştırma önergesinde cevap gelmese bile mecliste konuşma hakkımız oluyor eğer kesmezlerse de TRT 3’te yayınlanıyoruz” diye konuştu.

BAHADIR, GEMLİK GÖZDE İLÇELERİMİZDEN

Ardından söz alan İl Başkanı Yahya Bahadır ise İyi Parti için Gemlik’in gözde ilçelerden olduğunu ve Gemlik Belediyesini İyi Partili yapmak istediklerini vurgularken, “Türkiye’de baskın bir seçim yapıldı. Baskın seçim yapılmasına rağmen, İyi Parti meclisteki yerini aldı. Türkiye siyasi tarihinde bunu başarabilen üç siyasi partiden biriyiz” dedi. Yerel seçim hakkında da konuşan Bahadır, “İyi Parti olarak Gemlik’i Bursa’nın denize açılan kapısı olarak görüyoruz. Gemlik’in iyi yönetilmediği düşünüyoruz. İnşallah bir daha ki geldiğimizde Belediyeyi teslim almaya geliriz” diye konuştu.

MUMCU; GEMLİK İYİ PARTİ’Yİ İSTİYOR

İyi Parti İlçe Başkanı Birol Mumcu ise; ”Gemlik’te kısa sürede önemli çalışmalara imza attık ve toplumun farklı kesimleriyle bir araya geldik. Gemlik’ten beklentilerimiz yüksek. Gemlik halkının da bizlerden beklentileri yüksek, özellikle de yerel seçimlerde, önemli atılım yapmamızı ve geçtiğimiz dönem değişim yaşanmayan Gemlik Belediyesinde bu yıl değişim yaşanması isteniyor. Bizler de, bunun için çalışıyoruz” dedi.

İYİ PARTİ’DE İKİNCİ ADAY ADAYI

Ziyaretin sonunda ise İyi Parti Gemlik İlçe Teşkilatı’nda eski İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı’nın tek aday adayı olarak düşünülürken sürpriz bir aday adayı daha çıktı. İyi Parti Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Demet Celayir dosyasını teslim ederek aday adaylığı başvurusu yaptı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017