Gemlik Engürü’de Engelli Vatandaş İlaç Havuzunda Boğuldu

Gemlik’in Engücürük Mahallesinde yaşanan olayda kör, sağır ve dilsiz engelli vatandaş, Engürü Meydanında bulunan ilaç havuzuna düşerek hayatını kaybetti.

CESET VATANDAŞLAR TARAFINDAN FARK EDİLDİ

Engürücük Mahallesinde yaşayan İsmail Akar (34), meydanda bulunan ilaçlama havuzuna bilinmeyen bir sebepten dolayı düştü. Şahsın kaybolmasından dolayı çevrede araştırma yapılırken, ilaç almak için depoyu kontrol eden vatandaş tarafından ceset görülüyor. Ardından olay yerine gelen Jandarma ve Afad ekiplerinin çalışması ile talihsiz engellinin cesedi havuzdan çıkarıldı.

uzun süre havuzda kaldığı ve yüzünün morarmaya döndüğü fark edilen engelli vatandaş kesin ölüm sebebinin araştırılması için Bursa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Barış Bozkurt da çalışmaları yakından izledi.

SESİNİ DUYURMA ŞANSI OLMADI MI?

Engürücük’te yaşayan vatandaşlar, engelli gencin düşmesi durumunda dilsiz olduğundan sesini duyuramamış olabileceği üzerinde dururken, aynı zamanda kör olmasının da düşmesinde etken olabileceğini düşünüyorlar.

Jandarma ekipleri olay yerinde ve çevresinde inceleme başlatırken, yaşanan talihsiz olayın detaylarının önümüzdeki günlerde belli olacağı tahmin ediliyor.

VİDEO 




 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017