Muşlularda İkinci Ercan Demir Dönemi

Gemlik Muş ve Hınıslılar Derneği kongresini dernek binasında gerçekleştirdi. Kongrede başkan Bayram Polat ile yarışan Ercan Demir, kongreyi 14 oy farkla kazandı.

Dernek binasında yapılan kongrede 125 oy kullanıldı. 125 oyun 69’unu Ercan Demir, 55’ini ise Bayram Polat aldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Kongre sonrasında açıklama yapan yeni başkan Demir; ”Gemlik’te önemli bir kitleye hitap eden ve her dönem adından söz ettiren Gemlik Muş ve Hınıslılar Derneğimiz, yeni döneminde de farklı çalışmalarla gündemde olmaya devam edeceğiz. Bizlerin çalışmaları hemşerilerimize ve Gemlik’e önemli değerler kazandıracaktır. Yeni dönemde, yeni çalışmalarımız hakkında bilgi vereceğiz” dedi. Kendilerine destek veren üyelerine teşekkür eden Demir, kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi. Sözlerinin sonunda da başkan Bayram Polat’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ercan Demir’in listesi şu isimlerden oluştu;  Fethullah Tunç, Erhan Aktaş, Nihat Bayraktar, Enver Güler, İlvan Kırdağ, Maşallah Badruk, Bedri Kalhan, Orhan Özer, Zeki Akbal, Nimet Demir, Nesim Doğan.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017