İYİ PARTİ; BİZ GEMLİK’İ İSTİYORUZ

İyi Parti İlçe Başkanı Birol Mumcu, Gemlik Manşet Gazetesini ziyaret ederek Gazete Sahibi Kazım Bulut’u ziyaret etti.

Yaklaşan Yerel İdareler Seçimleri ve İyi Parti’nin süreci ile alakalı bilgiler aktaran Mumcu, CHP’nin proje açıklamasına da değinerek; ”İttifak süreci devam ederken, genel merkezlerimiz görüşmeler yaparken proje toplantısını doğru bulmuyoruz” dedi.

CHP BİZİ DAVET BİLE ETMEDİ 

Mumcu sözlerinin devamında; ”Genel Merkezler bazında devam eden ittifak görüşmelerimiz, ne yazık ki aynı şekilde yerele yansımıyor. CHP Adayı Mehmet Uğur Sertaslan’ın projelerini açıkladığı toplantıya, CHP ilçe başkanlığı tarafından davet bile edilmedik. Buna rağmen bizlerden destek bekleniyor.

Bizim amacımız, Gemlik’i mevcut yönetimden kurtarmak. Gemlik’te bizim adayımız her kesimi kucaklayacak bir isim. Bu bilgilendirmeyi de Ankara’ya yaptık. Biz Gemlik’i istiyoruz. İl Başkanımız ve yönetimiz de bu şekilde düşünüyor. En iddialı adayın bizde olması da, önemli ayrıntıdır” dedi.

ANKARA NE KADAR VERİRSE UYACAĞIZ

Ankara’dan ne karar verilirse uyacaklarını da ifade eden İlçe Başkanı ”bizim seçmenlerimiz CHP’den daha zor. Muhafazakar ve milliyetçi olan seçmeni, CHP ile çalışmaya ve desteklemeye ikna etmek beraberinde zorluklar getiriyor. Genel merkezlerimizin görüşmelerinin sonuçları, yerele nasıl yansıyacak, şu ana kadar ne desek doğru olmaz. Bizim önceliğimiz uzlaşıdır. Uğursuz ve maşallahsız bir süreç geçirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

İTTİFAK GÖRÜŞMELERİ SÜRERKEN PROJE AÇIKLAMAK NE KADAR DOĞRU?

Sözlerinin son bölümünde projelerini sonra açıklayacaklarını ve Gemlik adına önemli çalışmaları olduğunu vurgulayan ilçe başkanı Mumcu; ”Geçtiğimiz günlerce CHP Belediye Başkan Adayı proje açıklamasına yönelik toplantı düzenledi. İttifak sürecinde bizler hassas davranırken, onların projelerini açıklaması bizlere doğru gelmedi. İttifak görüşmelerinde farklı bir sonuç çıkarsa ne olacak? Gemlik’te herkes tarafından bilinmektedir ki, adayımız Dr. Adnan Bıyıklı’nın ittifak adayı olmasını isteyen önemli bir kitle bulunuyor” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017