YILMAZ; HAYAL ETMEZSEN BAŞARAMAZSIN

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Manşet Gazetesini ziyaret etti. Yılmaz’a ziyaretinde Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör ve belediye çalışanları da eşlik etti. Belediye Başkanı ziyaretinde gündem ve siyaset ile alakalı da bilgiler verdi.

YAPICI ELEŞTİRİLERE AÇIĞIZ

Gemlik Manşet  imtiyaz sahibi Kazım Bulut ve Gemlik Manşet Editörü Yalçın Özkan tarafından karşılanan Gemlik Belediye Başkanı ve ekibi, muhalefetin yapıcı eleştiri yapamadığından gem vururken, görev süresinde Gemlik’in önemli değerler kazandığını da vurguladı.

Şehrin, büyük bölümünün önemli anlamda değişim içinde olduğunu kaydeden Gemlik Belediye Başkanı ”Belediyenin rutin hizmetleri eksiksiz şekilde devam ederken, bir yandan şehri daha yaşanılabilir bir yer haline getirdik. Merkezi hükümet, Büyükşehir Belediyesi ve Gemlik Belediyesinin uyumlu çalışmalarında kazanan Gemlik oldu.

Bir yandan da kurumlarımıza da binalar kazandırdık. Vatandaşlarımız artık kurumlardan daha düzenli hizmet alabiliyor. Aile Sağlıkları Merkezleri kazandırdık. Bir yandan da olanları yeniledik. Ne yazık ki ‘Sağlık Ocağı yapmak belediyenin işi değil’ şeklinde eleştiriler aldık. Belediyenin işi ilçede yaşayanları hayatını daha kolay hale getirmektir. Bunun aksini düşünmek de doğru bir hareket değildir. Keşke muhalefet daha yapıcı eleştirilerde bulunsa.

GEMLİK ÖRNEK GÖSTERİLİYOR

Biz bugüne kadar yapılmayan pek çok hizmeti hayata geçirdik. Bu nedenle, seçim beyannameleri de zor olacak. ‘Şunu yapacağız’ denilecek her şeyi ya hayata geçirdik, ya da planladık. Halkımızın daha rahat ve kaliteli yaşam sürmesi adına yaptığımız yatırımlar, sadece bölgemizde değil, Türkiye genelinde de takdir edilir hale geldi. Şeffaf Belediyecilik anlayışımız ise Televizyon programlarında bile örnek gösterilir hale geldi. Yaptıklarımızı doğru aktaran basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

HAYAL ETMEZSEN BAŞARAMAZSIN

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, sözlerinin sonunda Gemlik’te yapılamaz denilen işleri tamamladıklarını ifade ederken; ”Ömer Halisdemir bulvarımızın bulunduğu bölge, hurdacılar tarafından kullanılan, gece saatlerinde de güvenlik zafiyeti olan bölgeydi. Bugün ise Gemlik’in cazibe merkezlerinden biri haline geldi. Merkezde Gemlik’in ismine yakışmayan dükkân ve pasajlar Gemlik meydanının görselini olumsuz etkiliyordu. Bugün ise geniş bir alan açıldı. Çay bahçelerinin yenilenmesi Gemlik’e görsel anlamda vizyon kazandırdı. Yeni devlet hastanesi de, Gemlik’in sağlık konusunda daha konforlu hizmet almasını sağladı. Bunları hep hayal ettik, yıllarca sonuçlanmamıştı. Bugün ise hayallerimizi başardık” ifadelerini kullandı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017