İyi Parti Gemlik’te Seçime Girmeyecek

İttifak görüşmeleri bir yandan devam ederken, kulislerde dolaşan iddia Gemlik’i yakından ilgilendirdi. Gemlik’in de içinde olduğu, CHP tarafından ”Aday” olarak açıklanan Bursa ilçelerinden İyi Parti’nin aday çıkarmayacağı ve CHP’yi destekleyeceği öğrenildi.

ADAY AÇIKLANMIŞTI

İyi Parti Gemlik İlçe Başkanlığı, aday olarak Dr. Adnan Bıyıklı’yı açıklamıştı. Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, il başkanı ve ilçe başkanının da katıldığı toplantıda, basına da aday olarak Adnan Bıyıklı’nın tanıtılmasından sonra, genel merkez yöneticisi Musavat Dervişoğlu ve Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu arasındaki polemik gündemi meşgul etmişti.

Yaşanan olayın ardından İyi Parti İlçe Başkanı Birol Mumcu, Dr. Adnan Bıyıklı’nın Gemlik’in adayı olduğunu ifade ederken, kulislere düşen bilgi akılları karıştırdı. İyi Parti’nin Gemlik’te CHP’yi destekleyeceği ve seçime girmeyeceğinin duyulmasının ardından, ilçe teşkilatının bu hafta boyunca yapacağı ziyaretleri ve randevuları da iptal ettiği iddialar arasında yer aldı.

MECLİS ÜYELİKLERİ İÇİN GÖRÜŞÜLECEK 

İyi Parti ve CHP’nin kurmaylarının önümüzdeki günlerde bir araya gelerek konuyu açıklaması, meclis üyelikleri ve başkan yardımcılıkları konusunu belirlemesi bekleniyor.

Ayrıca Osmangazi ve Mustafa Kemal Paşa İlçelerinin de İyi Parti’ye bırakılacağı dile getirildi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017