ORTAK GAYE GEMLİK

CHP ve İYİ Parti’nin oluşturduğu Millet İttifakı yemekte buluştu. Yemekte Gemlik ile ilgili projeler konuşulurken, ortak gayenin Gemlik olduğunun altı çizildi.

   CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar ve İYİ Parti İlçe Başkanı Birol Mumcu ve yönetimlerle  beraber yemekte buluşarak ittifak hakkındaki son durumu ve Gemlik siyasetini son gelişmeleri değerlendirdi. Türkiye’nin geleceği için millet ittifakının elini taşın altına soktuğu ve ortak gayenin Gemlik olduğu vurgulanan toplantıda “sadece millet ittifakı değil, Gemlik’in tüm ortak değerleriyle Belediyeyi yönetecekleri” vurgulandı.

MUMCU, “DERDİMİZ GEMLİK”

   Millet İttifakını oluşturan iki partiden biri olan İYİ Parti’nin İlçe Başkanı Birol Mumcu, “Bursa’da ittifak çalışmaları bitmek üzere, Gemlik’te ise ortak aday olarak Mehmet Uğur Sertaslan çıktı. Millet ittifakı halkımızı ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden katılımcı bir yönetim anlayışını ön plana çıkartacak” dedi.

ACAR, “GEMLİK KAZANACAK”

   CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar ise, ittifakın ortak gayesi huzur içerisinde yaşanabilecek bir Gemlik olduğunu ifade ederken, CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan’ın sadece CHP’nin değil, tüm Gemlik’in adayı olduğunu ve 1 Nisan’dan sonra ise Belediyede halka örülen duvarları tamamen kaldıracağını, 109 bin Gemliklinin Belediye Başkanı olacağının altını çizdi. Acar konuşmasının devamında; “Gemlik’in hak ettiği yere kavuşacak. Adayımız 1 yıldan beridir çalışmaları sürdürüp, toplantıları sürdürüyor. Adayımızın gördüğü ilgi ve alaka bizleri memnun ediyor” dedi. Program fotoğraf çektirilmesiyle sona erdi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017