Işık; 31 Ocak Sonrasında Resmi Görsellerimizle Sahadayız

Ak Parti bursa Milletvekili Zafer Işık, Mahalli İdareler Seçimleri ve bölgenin seçim çalışmalarındaki rotası ile alakalı açıklamalarda bulundu. İl genelinde, 31 Ocak sonrasında, resmi görselleri ile sahada olacaklarını ifade eden Bursa Milletvekili Işık, 3-4 ve 5 Şubat’ta da Bursa Teşkilatları yapılacak ile Kızılcahamam Kampı sonrasında, etkin çalışmanın start alacağını ve 31 Mart a kadar da çalışmalarının aralıksız süreceğini dile getirdi.

SES VE GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ YASAĞI DESTEK BULDU

Işık konuşmasının devamında; ”Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, görüntü ve gürültü kirliliğinin bu seçimde olmayacağı kararını teşkilatlarına iletmesi, vatandaş tarafından da büyük destekle karşılandı.

31 Mart sonrasında da, Ak Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen görsellerin kullanılması kararını aldık. Resmi görsellerimiz dışında herhangi bir görsel kullanılmayacak. Bu konuda genel merkezimiz önemli çalışmalar yaptı. İnanıyoruz ki, vatandaşlarımız da memnun kalacaktır.

Resmi görsellerimizle saha çalışmaları yapana kadar, genel ziyaretlerimize ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Geniş katılımlı programlar ve ilçe bazındaki tanıtım toplantıları da, 31 Mart sonrasında yapılacaktır. O tarihe kadar, teşkilatlarımız ve Belediye Başkan Adaylarımız vatandaş ziyaretlerine ve onların fikirlerini almaya devam edecek” dedi.

BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR

Bilgilendirme sonrasında da, vatandaşların beklentilerine değinen Ak Parti Bursa Milletvekili Işık; ”Seçildiğimiz günden itibaren,  vatandaşlarımızla iç içe olduk ve mahallelerimizde zamanımızın önemli bölümünü geçirdik. Bu ziyaretlerimizde gördük ki, bizlerden beklentiler çok büyük. Bizlerin de, bu beklentilere uygun şekilde hareket etmemiz ve büyük hedeflere yönelmemiz gerekiyor. Bize olan güvenin karşılığını vermek, Ak Kadrolar için olmazsa olmaz vazifedir” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017