Bulut, Eski Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı adına Ak Parti’den Gemlik Belediye Başkan Adayı olan Berkay Bulut, eski Gemlik Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Mehmet Turgut, Nurettin Avcı ve Hakkı Çakır’a konuk olan Bulut, ”Tecrübeli büyüklerimizin, Gemlik’in geleceği adına fikirleri son derece önemlidir. Bu nedenle hem ziyaret ediyor, hem de fikirlerinden faydalanıyoruz” dedi.

”Gemlik’e bugüne kadar bir tuğla koyandan Allah razı olsun” diye sözlerine başlayan Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, ”Geçmişini bilmeyenin, geleceği de olmazmış. Bu nedenle Gemlik’e önemli katkılar sağlayan Belediye Başkanlarımızı ziyaret ederek kendilerini fikirlerini ve önerilerini aldık. Sonraki dönemde de, tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Gemlik’te görev yapanların tecrübelerini önemsiyoruz.

Katılımcı Belediyecilik önem verdiğimiz konulardan biridir. Katılımcı hizmetler de vatandaşlarımıza kazanç olacaktır. Bunun için vatandaşlarımızın yanı sıra, Gemlik’te Belediye Başkanlığı yapmış olan büyüklerimizin veya Belediyeye geçmiş dönemde hizmet vermiş isimlerin de fikirlerini dinleyecek, önerilerini alacağız.

BELEDİYELER HİZMET MAKAMLARIDIR

Gemlik Belediyesinde vefa duygusunun öne çıkmasını arzu ediyoruz. Belediye ile vatandaş aynı zamanda barışık olmalı. İnsanlar Belediyeye geldiğinde kendilerini rahat ve özel hissetmeli. Belediyeler hizmet makamlarıdır. Belediyeler, vatandaş için çalışan makamlardır. Oraya gelen her vatandaş, aslında Belediyecilerin patronlarıdır. Bu bilinçle hareket edersek, pek çok sorunun üstesinden daha hızlı geleceğimize inanıyorum” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017