Biten Kıraathanesinde Bıyıklı Coşkusu

Gemlik’in merkez kahvehanelerinden olan Biten Kıraathanesi, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı’yı ağırladı. Kahvehanede bulunanların büyük ilgi gösterdiği ziyarette, Başkan Adayına İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve yönetimi de eşlik etti.

BIYIKLI; GEMLİK HALKI VİZYON İSTİYOR

Gemlik’in genel yapısına değinen Başkan Adayı Adnan Bıyıklı; ”Saadet Partisi ile sahaya çıktığım günden itibaren, Gemlik halkının ilgisi beni ziyadesiyle memnun etti. Kendimi Gemlik’e borçlu hissettim. Gemlik halkı değişim ve yeni vizyon istiyor. Bizler de bu vizyonu ortaya koymak için sahadayız.

İlçedeki eksikleri sizler kadar bizler de biliyoruz. Belediyecilikte, basit işlerin çözümünü sağlamalıyız. Her mahallenin ve sokağın kendine has sorunları var. Eşref Dinçer Mahallesinde de ne yazık ki yollarımız bile sorunlu. Planlarda görünüp açılmayan yollar, atıl bırakılan kaldırımlar başta olmak üzere basitçe çözülecek meseleleri var. Eşref Dinçer Mahallesi, nüfusun yoğun olduğu ama istenilen sosyal imkanları alamayan mahallemiz. Bizler vatandaşlarımıza bunu layık göremeyiz. 1 Nisan’da seçilirsek, mahalle sakinleri ve sizlerle birlikte, bölge için önemli yatırımlar yapacağız” dedi.

Küçük meseleleri çözemeyenlerin, büyük vaatleri olamayacağının da altını çizen Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı, ”Gemlik’te yaşayan her bireyin, Belediyeden hak ettiği hizmeti alması gerekiyor. Bizler de bu nedenle programlı çalışacak, mahallelerin sorunlarına birlikte eğileceğiz. Bugünden Whatss app hattımızı kurduk. Belediyemizin çağrı merkezine de, bilgili sorunlara vakıf kişileri yerleştireceğiz. Belediye ve vatandaş arasındaki duvarları kaldıracak, hizmetin daha hızlı verilmesini sağlayacağız” şeklinde konuştu. Meclis üyelerine de bölge sorumluluğu verileceğini belirten Belediye Başkan Adayı, vatandaşın doğrudan muhatap bulacağını da dile getirdi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017