GEMLİK HÜDA PAR KAHVALTIDA BULUŞTU

Hüda Par Gemlik Ilçebaşkanlığı  tarafından organize edilen “Kardeşlik ve Dava” temalı kahvaltı programı manastır saklı bahçe de yoğun  ilgi ve katılımla gerçekleştirildi.

HÜDA PAR Gemlik Ilçe Başkanı Kenan ÇİL, Başkan yardımcısı Sinan KIZILALTUN ve çok sayıda üye ve gönüllünün katılım sağladığı kahvaltı programında konuşan başkan ÇİL ; Azizislam davasında gençliğin ve gençlerin ayrı bir yere sahip olduğunu söyleyerek konuşmasına şöyle devam etti.

Allah nurunu tamamlayacağını zaten beyan ediyor. Onda hiç şüphe yok. Ancak bizler gençler olarak bu dava büyüyüp yücelirken bu davaya omuz verebiliyor muyuz. Yeri geldiğinde bu dava uğruna elimizi değil Hz. Bilal gibi bütün bedenimizi taşın altına koyabiliyor muyuz. Bizim derdimiz islami yeryüzüne hakim kılma derdidir. Ve bu yolda gençliğin öneminin farkındayız. Bunun icin çalışmalarımızın büyük bir kısmi gençliğe yöneliktir. Biliyoruz ki gecnlerce omuzlanmamış bir dava yıkılmaya mahkumdur.

GENÇLİĞİN ÖZÜNE DÖNMESİ SAĞLANMALIDIR

Ülkemizde gençlik adına yeterli özen ve çalışmanın olmadığını vurgulayan ÇİL ; bugün gençlerimiz malesef uyuşturucu batagiylaberaber,kültürel ve ahlaki değerlerimizle alakası olmayan birçok kotu alışkanlığın pencesindedir.Huda Par olarak bizler gençliğin geleceği adına gerekli çalışmaları yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz. Gençliğe rehber olarak kuran-i kerim ve peygamber efendimiz yeterlidir. İdol edinilecek şahsiyetler ise şanlı tarihimizde mevcuttur.Gencligin bu manada öze dönüşünün sağlanması icin Efendimizin hayatı ve kuran-i kerim gençliğe okutulmalı,anlatılmalı ve yasatilmalidir.

Sözlerine,programa iştiraklerinden ve yoğun ilgilerinden dolayı katılımcılara teşekkür ederek son veren ÇİL ,bu tür aktivitelerin Huda Par Gemlik Ilçe başkanlığınca devam ettirileceği bilgisini de verdi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017