Bıyıklı; Gemlik’te Turizm Canlanmalı

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı, Kumla Mahallesinde gerçekleştirdiği ziyarette, yapılan uygulamaları eleştirirken, Gemlik’te turizmin beklenen noktaya gelmemesini eleştirdi.

Kumla Mahallesinde yapılan ziyarette, aynı zamanda inceleme yapma imkanı da bulan Saadet Partililer, sosyal hayata ve turizme önem verilmemesinden dolayı turistik bölgelerin hizmet alamamasından ve gelişememesinden şikayet ettiler.

KUMLA GÖZDE TATİL BÖLGESİYDİ

Ziyaret sonrasında değerlendirme yapan Gemlik Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı; ”Kumla, bizim gençliğimizde iç turizmin yıldızı konumundaydı. Bugün gelinen noktada ise atıl bırakılmış ve önemsenmemiş konumda. Bizler Kumla ile alakalı önemli çalışmalar yaptık. Kumla’yı daha kaliteli ve tercih edilir belde haline getirebiliriz. Kumla konusunda yeniden Amerika’yı keşfetmeyeceğiz. Farklı turizm bölgelerinde incelemeler yaparak yerel dinamiklerle önemli hizmetler yapabiliriz.

Gemlik Kuzey rüzgarını almayan önemli bir körfez durumunda. Doğrudan rüzgar almasına rağmen, Mudanya turizm ve sosyal hayatta Gemlik’in önüne geçmiş konumda. Bunu kabul etmemiz mümkün değil. Bu tarz çalışmalar Belediye eliyle yapılırsa, daha hızlı sonuç alınır. Belediye olarak Turizm konusuna eğilecek, daha önce de vaat ettiğimiz gibi Marina ve benzer tesisleri oluşturacağız. Farklı bölgelerde de alan üreterek özel sektörün önünü açacağız. Gemlik’te oluşacak olan turizm, aynı zamanda istihdamın sağlanmasına da yol açacak ve çok sayıda vatandaşımız geçimini bu alanda sağlayabilecektir. Gemlik için çare var. Yeter ki, bizler isteyelim. 31 Mart gecesi seçilirsek, masaya koyacağımız en önemli ve öncelikli dosyalardan biri Turizm olacak” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017