Bıyıklı Erzurumlulara Konuk Oldu

Saadet Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı, Gemlik Erzurumlular Derneğine konuk oldu. Hacı Örnek ve yönetimi tarafından karşılanan Saadet Partililer, Gemlik ile alakalı çalışmalarını anlatırken, 1 Mart tarihinde yapılacak olan tanıtım toplantılarına da Erzurumluları davet ettiler.

Ziyarette yine enteraktif konuşmayı tercih eden Belediye Başkan Adayı, Gemlik Erzurumlular Derneği üyeleriyle de soru cevap şeklinde konuştu. Bıyıklı; ”Gemlik kültürel zenginlikleri olan ve Gemlik’e Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen insanlarla zenginleşen güzel bir ilçe. Gemlik’in aldığı göçü iyi yönetemedik ve gelen sayıya uygun donatı ve yaşam alanları hazırlayamadık. Gemlik sadece evimiz değil, sosyal hayatımızı da yaşadığımız yer olmalı. Bu nedenle bizler, Gemlik Belediye Başkanlığına aday olduk.

BELEDİYE PAZAR BULABİLMELİ

Gemlik’in yerel seçimleri siyaset üzeri düşünülmesi gereken bir konudur. İlçemizde Erzurumlular da ekonomiye ve sosyal hayata önemli katkı sağlıyor. Aynı zamanda Erzurumlular Zeytincilik sektöründe önemli hizmet veriyor, Gemlik adına da istihdam sağlıyor. Gemlik, zeytinin başkenti olarak sayılsa da, tesisleşme açısından aynı imkanı sağlayamadı. Belediye, büyümeyi önceden görerek alanlar oluşturmalı hatta hal ve benzeri çalışmalar yapmalıydı. O durumda, Gemlik zeytinin sadece başkenti değil, aynı zamanda ticaretinin de merkezi konumunda yer alırdı. Bunu birlikte tekrar başarabiliriz. Belediye, Gemlik’te bulunan zeytinciye pazar bulabilmelidir. Gemlik Belediyesinin de bu gücü vardır. Biz göreve geldiğimizde hem pazar bulacak, hem de zeytin işleme merkezlerinin yapılaşması ve lisanslı depoculuğun teşvik edilmesi adına çalışmalar yapacağız” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017