Ala; Gemlik Büyük İvme Kazandı

Ak Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala ve Zafer Işık, Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut’un Cemil Meriç Kültür Merkezindeki vatandaş buluşmasına katıldılar. Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde vatandaşlarla bir araya gelerek projelerin anlatıldığı toplantıda, Eski İçişleri Bakanı Ala, Gemlik’in ivme kazandığını, seçim sonrasında daha iyi noktada olacağını beyan etti.

ALA; 31 MART’IN YEREL SEÇİMDEN DAHA FAZLA ANLAMI VAR

Türkiye’nin son yıllarda her anlamda büyüdüğüne dikkat çeken Ala; ”Türkiye, öncelik dönemlerle kıyaslanamayacak bir büyüme yaşıyor. Bizler, artık söz sahibi bir ülkenin vatandaşlarıyız. Aynı zamanda, Ortadoğu ülkelerinin de umuduyuz. Bu nedenle yerel seçimler, bizler için yerel seçimden daha fazla anlam içermektedir. Ülkemizin geleceğinin anahtarı da, Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerindedir. Türkiye’nin ve ilçemizin büyümesini, ivmesinin yukarıya doğru devam etmesini istiyorsak, bekayı önemsiyorsak, bu seçimlerde de Ak kadroları belediye yönetimine getirmeliyiz” dedi.

BULUT; ASIL BÜYÜK ÇALIŞMA 1 NİSAN SONRASINDA

Ardından söz alan Gemlik Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut; ”Seçim çalışmalarımızın tamamında teşkilatlarımızın yanı sıra vatandaşlarımızdan da destek gördük. Bize olan ilgi, düşündüğümüzün de ötesindeydi. Öncelikle buna teşekkür etmek istiyorum. Pazar günü yapılacak olan seçimi değil, seçim sonrasındaki çalışmalarımızı düşünüyoruz. Seçim turlarımız, bizler için daha çok envanter ve bilgi birikimi oluşması için katkı sağlıyor. Vatandaşlarımızın taleplerini ve önerilerini dinleme imkanı buluyoruz.

1 Nisan sonrasında tüm hızımızla sahada olacağız. Gemlik’te yapılacak çok iş var. Vatandaşlarımızın bizden beklentileri var. En az seçimlerde çalıştığımız kadar, seçim sonrasında da çalışacak, ilçemizi örnek alınacak ilçe yapacağız” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017