İLK ZİYARET AKSOY VE ÜLGEN’İN KABRİNE

Gemlik Belediye Başkanlığını önemli bir oy artışı ile kazanan Mehmet Uğur Sertaslan, ilk ziyaretini 4 Temmuz 2017 tarihinde şehit edilen Av. Özgür Aksoy ve şanssız şekilde hayatını kaybeden önceki dönem meclis üyelerinden Zafer Ülgen’in kabrine gerçekleştirdi.

KAYIŞOĞLU’DA KATILDI

Av. Özgür Aksoy ve babası Av. Ali Aksoy’un Yeniköy Mezarlığında bulunan kabirlerine yapılan ziyarette, merhumun annesi Gülay Aksoy, kardeşleri Önder ve Onur Aksoy, Aksoy’un yakınları, CHP İlçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımcılar arasında CHP Bursa Milletvekili Av. Nurhayat Altaca Kayışoğlu da yer aldı.

Dualar sonrasında göz yaşları ile konuşmasını gerçekleştiren Sertaslan; ”Ben bu hareketin şahin kanadındaydım, Özgür bana güvercin olmayı da öğretti. Bugün, bu nedenle seçime en büyük katkısı olan isimlerden biri de, yokluğunu derinden hissettiğimiz Özgür Aksoy’dur. Kendisi yanımızda olmasa da, biz onu hissettik, onun için de gayret ettik. Böyle bir göreve de değerli arkadaşımızın mezarını ziyaret ederek başlamak istedik” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017