İSLAM, SEÇİM SONUÇLARI BURSA’MIZA VE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN

Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam, seçim sonuçları ile alakalı değerlendirmelerde bulundu. halkın Cumhur İttifakına %51,7 oy verdiğinin altını çizen İslam, Gemlik’te de denetleme görevinin kendilerine verildiğini belirtti.

İslam açıklamasında şu ifadeleri kullandı; ”Saygı değer Gemlikliler, Cumhur ittifakı ile çıktığımız bu yolda, ilçemizde her iki teşkilatımızla, Kadın kollarımızla, Gençlik kollarımızla, meclis üyesi adaylarımızla canla başla gece gündüz demeden ilçemizin her sokağında her köşesinde hemşerilerimizle bir arada olduk.

Belediye Başkan adayımızı ve vizyon projelerimizi her fırsatta vatandaşlarımızla buluşturduk.Bu süreçte bizimle beraber yol yürüyen adayımıza teveccüh gösteren, tüm dava arkadaşlarımıza ve değerli Gemlik halkına, teşkilatımız adına sonsuz şükranlarımı  sunuyorum. Cumhur ittifakı olarak ülke genelinde %51.7 oy almanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Aynı zamanda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığında tekrar devam ediyor olmamız büyükşehir belediye başkanımız Sn.Alinur Aktaş öncülüğünde hali hazırda devam eden ve yapılacak olan projelerimize kesintisiz hayata geçecektir.

Gemlik’te Cumhur ittifakı olarak yaklaşık 29.000 (%43 ‘lük)  oy aldık. Buna rağmen Gemlik Belediye Başkanlığını kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Biz Ak Parti olarak güçlü bir teşkilatız.Seçmenimizin  temsilcisi olarak bu dönem Gemlik Belediyesinde hizmetlerin ve faaliyetlerin deneticisi ve kontrolcüsü olacağız

Seçim sonuçlarının İlçemize, Bursa’mıza ve Ülkemize hayırlı olmasını dilerim.”

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017