Sertaslan Belediye Başkanlığını Devraldı

Gemlik İlçe Seçim Müdürlüğünden mazbatasını alan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, arkasında önemli bir vatandaş desteği ile Gemlik Belediye Başkanlığı makamını devraldı.

Gemlik Belediyesine mazbatasını aldıktan sonra gelen Belediye Başkanı Sertaslan, ilk olarak belediye personeliyle selamlaşan Gemlik Belediye Başkanı, ardından makamına gelerek Gemlik Belediye Başkanlığı mührünü teslim adı.

BELEDİYE BAŞKANINDAN DEVRALMAK İSTERDİM

Makamına oturmasının ardından söz alan Mehmet Uğur Sertaslan; ”ben Gemlik’e Belediye Başkan Adayayım diyordum. Sizlerin sözcüsü olma görevini verdiniz. İsterdim ki mührü Gemlik Belediye Başkanının elinden alayım. Gemlik yazı işleri müdürü aracılığıyla devri yapılacak bir yer değil. Bu kente biraz saygısı olan birinin, her türlü riski alarak Gemlik Belediye Başkanlığı makamını devretmesini isterdim. Sıkıntılı bir süreç sonrasında göreve geldi. Onun karşılığında bir şey söylenmesi ihtimali düşünerek katılmadı herhalde. Yine de sekiz yıl belediye başkanlığı yaptı. Onun az yaptığını çok yapmak için göreve geldik” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017