BAŞKAN SERTASALAN’DAN STK VE DERNEKLERE DESTEK SÖZÜ

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Şükrü Deviren ve yönetimini makamında ağırladı.

Ziyarette konuşan Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Şükrü Deviren, Belediye Başkanı Sertaslan’a görevinde başarılar dilerken, hayata geçirilecek sosyal projelerde de birlikte adım atmak istediklerini söyledi. Gemlik’in çok kozmopolit bir yapısının olduğunu belirten Deviren, yaptıkları sosyal projelerle ilçede farkındalık yaratmak istediklerini dile getirdi.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslanda, ilçede ki tüm Sosyal-Kültürel projelerde Gemlik Belediyesi olarak işbirliğine hazır olduklarını açıklayarak Dernek ve STK’lar’adestek sözü verdi. İlerleyen zamanlarda tüm dernekleri tek bir çatı altında toplayacak projeleri hayata geçireceklerine vurgu yapan Başkan Sertaslan, yurttaşların birbirlerinin kültürünü de öğrenmesinin ilçeyefaydalı olacağını, barış ve huzur ortamının sağlanacağını kaydetti.

Ziyaretin ardından Gesyad Başkanı Şükrü Deviren Sertaslan’a, sosyal proje önerileri ve gerçekleştirdikleri projelerin bulunduğu bir kitapçık hediye etti. Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile ziyaret sona erdi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017