FİKRET ORMAN’DAN BAŞKAN SERTASLAN’A ZİYARET

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ı başkanlık makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Fikret Orman’a Gemlik Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ali Osman Alınca’da eşlik etti.

Fikret Orman’ı CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda taraftar Gemlik Belediye Başkanlığı’nın önünde meşalelerle karşıladı.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, Gemlik’in liman ve turizm kenti olduğunu ifade etti. Gemlik’in geçmişte turizmde bir marka değerde olduğunu söyleyen Sertaslan, spor konusundaki eksiklere de dikkat çekti. Uzun bir seçim dönemi geçirdiklerini ve bir an olsun barış dilinden uzaklaşmadıklarını da belirtiken, “Gemlik’i barışın ve huzurun kenti yapmak istiyoruz. Sosyal projelere destek vereceğiz. Gemlik için atılacak her güzel adım için bizler de varız” şeklinde konuştu

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman ise bu sene şampiyonluğun kendileri için sürprız olmayacağını ifade ederken Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a da başarılar diledi. Gemlik’teki barış ortamının tüm Türkiye’ye örnek olmasının önemine de değinen Başkan Orman, Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın kendisinin yakın bir dostu olduğunu da söyleyen Orman, kavganın hiçbir yarar getirmeyeceğini de belirtti.

Konuşmaların ardından Fikret Orman Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a 16 sırt numaralı formayı hediye ederken, Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise Fikret Orman’a özel yapım çini saklama kabında zeytinyağı armağan etti. Orman Bursa’daki programlarına katılmak için Gemlik’ten ayrıldı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017