Genç Parti Gemlik Kongresini Yaptı

Genç Parti yeniden yapılanmaya gidiyor. Gemlik’te de kongresini düzenleyen Genç Parti ilçe teşkilatını kurdu. Gemlik Avcı Çay Bahçesinde yapılan kongrede Elif Aşık ilçe başkanlığına seçildi.

Genç Parti Genel Başkan Yardımcısı Halil Ceylan’ın da katıldığı kongreye, Bursa İl Başkanı Vijdan Mutlu, Bilecik İl Başkanı Bülent Açıkgöz, Disiplin Kurulu Başkanı Ceyhun Ertürk iştirak etti.

Elif Aşık’ın İlçe Başkanı olduğu kongrede yönetimi de Hasan Taha Aşık, Yasin Zeybek, Nur Sevim Ozan ve Özden Çolak’tan oluştu. İl delegeleri ise şu şekilde belirlendi; Elif Aşık, Hasan Taha Aşık, Yasin Zeybek, Nur Sevim Ozan, Bayram Şahin Bayoğlu, Serdar Salkım, Mert Bunarbaşı, Abdulbaki Durmuş, Sefa Diren, Tümer Eryürekli, Mustafa Bektaş, Uğur Ergen, Emrah Okçuoğlu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

2 thoughts on “Genç Parti Gemlik Kongresini Yaptı

  • Nisan 15, 2019 tarihinde, saat 10:55 pm
    Permalink

    Genç Parti ve Cem Uzan ailesi olarak Bursa il ve ilçe teşkilatlarını tebrik eder ve başarılar dileriz. Milletimize, sevenlerimize ve cesur yüreklere hayırlı uğurlu olsun
    https://cenkuzan.tr.gg

  • Nisan 16, 2019 tarihinde, saat 12:00 am
    Permalink

    Genç Parti tüm Türkiye’de yeniden teşkilatlanıyor. Eski gücünü tekrar kazanıp Cem Uzan ülkesine hizmet etmeye devam edecek

Yorumlar kapatıldı.