Sertaslan İlk Sözünü Tuttu, 23 Nisan Coşku İle Kutlanacak

31 Mart seçimlerin öncesinde ve seçildiği akşam ”Gemlik’te milli bayramlar coşku ile kutlanacak” sözünü veren Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında hazırladığı programla dikkat çekti. Programın doluluğu, Sertaslan’ın ilk sözünü tutması olarak yorumlandı.

Gemlik Belediyesi, geleceğin teminatı çocuklar için bu yıl 99’uncu yıl dönümü kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında dolu dolu bir etkinlik programı düzenledi.

23 Nisan Salı günü Saat 12.00’deİlçe Spor Salonu önünden başlayıp Demokrasi Meyanında sona erecek Şenlik Yürüyüşü ile başlayacak olan etkinlikler, tiyatro, konser, halk oyunları ve illüzyon gösterileri ile daha da şenlenecek.Gün boyunca kesintisiz dolu dolu bir program hazırlayan Gemlik Belediyesi, karikatürist, işaret dili, yüz boyama, bez bebek yapımı, ahşap kukla yapımı gibi birbirinden güzel etkinlikleri ile çocuklara unutulmaz bir bayram yaşatacak.Sunay Akın’ın da 23 Nisan söyleşisi ile Gemlikliler ile buluşacağı şenlik programı,Livaneli Çocuk Korosu’nun muhteşem konseri ile sona erecek.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017