Acar; Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı nefretle kınıyoruz

CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’da uğradığı saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı.

“CHP’yi hiç bir zaman terör örgütleri ile yan yana getiremezler” diyen Acar, “biz terör nereden ve kimden gelirse gelsin karşısındayız. CHP olarak tüm Türkiye’de birlik, beraberlik ve kardeşçe yaşamayı savunmaya devam edecek, ülkemizi karanlık yollara sokmak isteyenlere izin vermeyeceğiz” dedi.

Acar’ın açıklaması şu şekilde;

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı nefretle kınıyoruz!

Seçim döneminde tarafı ve çizgisi belli, beslendiği kaynaklar belli, hangi nefret odaklarının kalemşorluğunu yaptığı belli olan kimi çevreler, Millet İttifakı’nı, bu ülkeyi seven ve hizmet etmek için can atan bizleri bir takım karanlık odaklar ve terör örgütleri ile yan yana göstermek istemektedir.

Öncelikle şunu söylemek gerekir ki terör nereden ve kimden gelirse gelsin sonuna kadar mücadele edilmelidir. Terörü her zaman lânetledik, terörün her zaman karşısında olduk. Her zaman teröre karşı mücadele edenler ile omuz omuza olduk.

Geçmişinde PKK, FETÖ ve bu ülkenin geleceğine kast etmiş örgütler olanlar bu gün kendi kirli geçmişlerini unutturmak adına CHP’ye çamur atmakta, bu iğrenç ve pişkince tavırları ile ülkemizi karanlık bir yola sokmak istemektedirler.

Bizler Cumhuriyet Halk Partililer olarak birlik, beraberlik ve kardeşliği savunmaya, Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Hatay’a tıpkı Gemlik’te olduğu gibi birlikte kardeşçe yaşamı savunmaya devam edecek ve karanlık odaklara asla izin vermeyeceğiz.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017