GEMLİK BELEDİYESPOR JUDODA TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Ankara’da Türkiye Judo Federasyon tarafından düzenlenen ve 38 kiloda; 40 ilden, 69 sporcunun katıldığı Türkiye Şampiyonasında Gemlik Belediyespor ilk Türkiye Şampiyonluğunu kazandı.

3 – 5 Mayıs tarihleri arasında Ankara Judo Spor Salonu’nda düzenlenen Türkiye Yıldızlar Judo Turnuvasında Gemlik Belediyespor’dan İbrahim Yıldırım, 38 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu.

Belediyespor’un bu başarısından dolayı antrenör Ahmet Kılınç ve judocu İbrahim Yıldırım’ı tebrik eden Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar, “Gençlerimiz ne kadar spor yaparsa, o kadar kötü alışkanlıklardan uzak durur. Gemlik’te çok sayıda keşfedilmeyi bekleyen cevher var. Sadece futbol değil, birçok konuda turnuvalara katılıyor ve başarılı sonuçlar alıyoruz. Bizlere maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Gemlik Belediye Başkanımız Mehmet Uğur Sertaslan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan da, Türkiye şampiyonu olan judocu İbrahim Yıldırım ve Antrenörü Ahmet Kılınç’ı başarılarından ötürü kutlayarak, önümüzdeki dönemde Gemlik’ten yeni Türkiye şampiyonları yetişmesi için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti. Belediyespor’un başarısının Gemlik’in başarısı olduğuna vurgu yapan Başkan Sertaslan, Gemlik Belediyesi’nin spora ve sporcuya aralıksız destek vereceğini sözlerine ekledi.

 

 

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017