Gemlik Ak Parti; “Yapamıyorsanız İşi Ehline Bırakın”

Ak Parti Gemlik İlçe Başkanlığı yaptığı yazılı açıklamada, Gemlik Belediyesinin astığı afişi eleştirirken, bir yandan da hizmet ve önceki dönem yapılan çalışmaların ”borcumuz var” diyerek Gemlik Belediyesinden çevrildiğini beyan etti.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;   “Asıl amacı hizmet üretmek olan belediyenin icraat değil de daha çok laf üreterek algı yapmış olduğuna şahitlik etmekteyiz. Göreve geldikleri ilk günden beri sürekli Belediyenin kasasını ve borçlarını bahane ederek vatandaşlara ve ödeme yapılması gereken alacaklı kurumları geri çevirdiğinizi görmekteyiz.

HİZMET İSTEYENE ”BORCUMUZ VAR” DENİYOR

Hizmet isteyen vatandaşa da “çok borcumuz var yapamam” gibi söylemlerle mağduru oynadıklarını gözlemlemekteyiz.

Gelinen son noktada bugün Gemlik çarşı meydanından asılan borç toplamını gösteren afiş ne kadar samimiyetsiz olduğunuzu da ortaya koymaktadır.

Kurum ve kuruluşların firmaların bütçelerine ve büyüklüklerine göre borçları olur bunlar her insanın gayet iyi bildiği hususlardır.

Buradan Belediye Başkanına soruyoruz “ya samimiyetinizi gösterin, Belediyeye ait olan Gayrimenkul ve alacaklarında listesini kalem kalem yayınlayın, yada vadettiğiniz projeleri hayata koymaya başlayın, yada biz bu işi yapamıyoruz deyip” işi ehline bırakın”

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017