Salman’dan Sertaslan’a ziyaret

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ortak fikir alışverişi vurgusu yapılırken, Belediyeler arası bilgi ve tecrübe paylaşımının önemi de ifade edildi.

“Yalova ve Gemlik benzer kentler”

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, ziyareti için Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a teşekkür ederken, fikir alışverişi vurgusu da yaptı. Yalova ve Gemlik’in hem doğal hem de kültürel özellikler olarak birbirine benzediklerini de vurgulayan Sertaslan, “Gemlik ve Yalova birbirine benzer iki kent olma özelliği taşıyor. Biz her konuda olduğu gibi yönetim konusunda da fikir alışverişini önemli buluyoruz. İki kent arasındaki diyaloğun bizleri geleceğe taşıyacağına inanıyorum” dedi.

“Gemlik’in geleceği sağlam”

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a hayırlı olsun dileklerini ileterek görevinde başarılar diledi. Salman, Gemlik’in “geleceğe emin ve sağlam adımlarla yürüyeceğine eminim” dedi.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a Yalova’da bulunan Atatürk köşkü maketini hediye ederken Sertaslan ise Salman’a özel İznik çinisinden yapılan zeytinyağı saklama kabı armağan etti.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017