Otobüsçüler 5’inci Kez Ersel Dalgın Dedi

Gemlik 73 nolu Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi olağan genel kurulu, iftar yemeği eşliğinde yapıldı. Gemlik Engin Usta Lokantasında düzenlenen iftar programında, kongreye tek aday olarak giren Ersel Dalgın, ardı ardına beşinci kez başkan seçildi.

KISA SÜREDE ÖNEMLİ MESAFE KAT ETTİK

Son dönemde ulaşım anlamında önemli mesafe kat edildiğinin altını çizen Dalgın; ”Gemlik-Bursa hattı başta olmak üzere, ulaşımda önemli mesafe kat ettik. Araçların dolunca kalkması sonrasında, hem vatandaş, hem de bizler rahat bir nefes almış olduk. Gemlik’in en önemli hatlarından biri olan Bursa hattında sorunun çözülmesinin ardından, şehir içi hatlarında da düzenlemelere gittik.

Amacımız sadece kar elde etmek değil, aynı zamanda vatandaşlarımıza da doğru hizmet vermektir. Bu nedenle, pek çok zaman maddi kaygı gözetmeksizin çalışıyoruz. Araç başına alınan ücretimiz belli bir seviyeye geldi. Bunu yükseltmek adına çalışacağız. Araçlarımız da, modern ve konforlu hale geldi. Emek veren üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YÖNETİM;

İki yıllığına seçilen 73 Nolo Otobüs ve Minibüsçüler Kooperatifi yönetimi şu isimlerden oluştu; Ersel Dalgın, Osman Yılancı, Özcan Kıvrak, Abdullah İnce, Halil Yeşilbursa, Orhan Kalaycı, Hasan Gür. Yedek Üyeler; Onur Ünsal, Ali Ertunç, Arif Kısacak, Sayit Yeşilbursa, İsmail Kostak, İsmail Vural, Selçuk Soyer.

Denetim; İdris Aydın, Hayrettin Akbaş, Nurettin Demir, Emin Engin, Serkan Nazlı. Yedekler; Mesut Çakmak, Ahmet Güre, Erdoğan Başat, Cemil Oduncu, Osman Zümrüt.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017