Bölge Parkı’nda tasavvuf eserleri seslendirildi

Gemlik Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında Bölge Parkı’nda sahne alan Ankara Kocatepe Camii emekli İmam Hatibi İsmail Coşar, en güzel tasavvuf musikisi eserlerini seslendirdi.

Hafız İsmail Coşar konsere gelen vatandaşları manevi bir atmosfere taşıdı. Coşar ile eserleri seslendiren sanatçılara keman, kanun ve def eşlik etti. Bir saati aşkın süren konser izleyenlerden tam not aldı. Program sonunda Coşar ve ekibi, Başkan Sertaslan ile “Benzemez Kimse Sana” adlı eseri seslendirdi.

“Ramazan ayının maneviyatını hep birlikte paylaştık”

Bölge Parkı’nda yaklaşık bir aydır süren etkinliklerde tüm vatandaşların Ramazan’ın manevi yoğunluğunu paylaşmalarından mutluluk duyduğunu söyleyen Sertaslan, bu önemli ayda bolluğu, bereketi ve mutluluğu hep birlikte yaşadıklarını dile getirdi. İsmail Coşar’ı Gemlik’te dinlemekten sevinç duyduklarını belirten Başkan Sertaslan; “göreve geldikten kısa sonra başlayan Ramazan ayı boyunca yapacaklarımızı arkadaşlarımızla ayrıntılı şekilde planladık. Buradaki etkinliklerin yanı sıra İskele Meydanı’nda da Kadir Gecesi programı gerçekleştirdik. Sokak iftarları ile hemşerilerimizle bir arada iftar yaptık. Dolu dolu bir Ramazan ayı geçirdik. Ramazanın o yoğun manevi ruhunu bütün Gemliklilerin paylaşmasını istedik. Önümüzdeki yıllarda çok daha güzel etkinliklerle yurttaşlarımız ile bir araya geleceğiz. Bizleri yalnız bırakmayan ve bu güzel duyguları bizlerle paylaşan değerli hemşerilerimize ve bizlere farklı duygular yaşatan tasavvuf eserlerini seslendiren kıymetli hocamız İsmail Coşar’a teşekkür ediyorum” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017