Gemlikspor’danBaşkan Sertaslan’a ziyaret

Gemlikspor yönetimi Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrede yeniden Gemlikspor başkanı seçilen Cumhur Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Mert Duraklı, Furkay Ceylan, Erdem Yücelen, Ferhat Orhan, Osman Kayaalp, Emin Doğru, Kazım Bulut, Mahir Dağ ve Erdal Aktay, Başkan Sertaslan ile makamında görüştü.

Ziyarette konuşan Gemlikspor Başkanı Cumhur Aydın, yeni dönemde Gemlikspor’u çok daha iyi yerlere getirmek istediklerini belirterek “elimizden geldiğinin fazlasıyla Gemlikspor’u geleceğe taşıyacağız” dedi. Aydın sözlerine şöyle devam etti, “futbol, sporun vitrini olmasına rağmen sadece futbol takımında değil, daha pek çok branşta takımlarımız var. Gemlikspor olarak basketbol, judo, karate, tekvando branşlarında üç yüzden fazla sporcu ile faaliyet gösteriyoruz. İlçemizin takımı Gemlikspor’u yeniden görkemli günlerine taşıyacak ve bölgemizde fırtına gibi eseceğiz.”

Başkan Sertaslan, “Gemliksporumuzun üst liglerde olmasını istiyoruz”

Gemlikspor’un yeniden Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) olması gerektiğini dile getiren Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise Gemlik’te genç sporcu kaynağının yoğun olduğunu söyledi. Başkan Sertaslan sözlerini şöyle sürdürdü, “kapalı spor salonunda günde yaklaşık 700 genç spor yapıyor. Çeşitli branşlardan yüzlerce çocuğumuz sporla tanışmış. Bunu sistematik hale getirmeli ve ileriye taşımalıyız. Öncelikle bir spor çalıştayı düzenlemek ve Gemlik’in sportif faaliyetlerdeki genel fotoğrafını çekmemiz gerekiyor. Hangi branşlarda kaç gencimiz var net olarak bilmeliyiz. Öte yandan hepimizin ortak değerli Gemliksporumuzun da BAL’da oynamasını, üst liglerde ilçemizi başarıyla temsil etmesini gönülden arzu ediyoruz. Gemlikspor başarılı olursa bütün Gemlik gurur duyacaktır.”

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017