Yıldıray Ilmaz yeniden Gemlikspor’da

Yeni yönetimi seçildikten sonra hızlı bir giriş yapan Gemlik ekibi Gemlikspor, transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı. Bursa 1. Amatör Kümede şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Yıldıray Ilmaz ile de anlaşan Gemlikspor yönetimi, iç transferde de önemli adım atmış oldu.

AHDE VEFA

Önceliği geçmiş dönemde Gemlikspor’a katkı sağlayan ve takıma gönülden bağlı isimlere veren Gemlikspor yönetimi, geçmiş dönemde Gemlikspor adına önemli sorumluluk alan Adem Çelik ve Emrah Mestan’ı renklerine bağlamıştı. Antrenör olarak da üç yıl Gemlikspor’u çalıştıran Mustafa Sarı’yı getirmişti. Geçtiğimiz sezon Gemlik taraftarının sevgilisi olan ve gayreti ile dikkatleri üzerine çeken Yıldıray Ilmaz ile de her konuda anlaştı.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SÜRPRİZLER DEVAM EDECEK

Başkan cumhur Aydın ve yönetimi, antrenör yardımcılığı, sportif direktör ve transfer anlamında da önemli müjdeler vereceklerinin altını da çizdiler. Yakın zamanda basın açıklaması yaparak çalışmaları hakkında da bilgi vereceklerini ifade eden yönetim, Gemlikspor’un ana kaynağının da Gemlikli sporcular olacağının altını çizdi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017