MHP ÖNERGELERİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Gemlik Belediye Meclisi oturumunda MHP grubunun ilçenin farklı noktalarında yaptığı incelemeler sonrasında gündeme getirdiği önergeler ile dikkat çekiyor.

Hisartepe Mevkiinde bulunan halı sahanın durumunu da gündeme alan MHP Grubu, önergesinde şu ifadelere yer verdi; ”

İlçemiz Hisar mahallemizde bulunan halı sahanın kullanımı konusunda halı saha etrafında

yaşayan vatandaşlarımızdan ciddi şikayetler almaktayız. Bu şikayetlerden bazıları;halı sahada soyunma kabini olmaması halı sahayı kullananların saha içerinde giyinmesi, argo kelimelerin kullanılması ve ışıklandırma sisteminin sabaha kadar açık kalması gibi. Vatandaşlarımızın şikayetlerin azaltılması yönünde halı sahada soyunma kabini yapılmasını, halı sahanın üstünün ve apartmanlara bakan yan kısmının kapatılmasını ve halı sahadan sorumlu bir görevli bulundurulmasını talep ediyoruz.

Ayrıca halı sahanın tam karşısında bulunan aile sağlık merkezinin üst katı mahalle konağı olarak kullanılmak üzere yapılmıştır.Mahalle konağının işlevsel hale getirilmesini, aile sağlık merkezi önünde bulunan alana masa ve sandalye konularak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmasını ,mahalle sakinlerinden birinin görevli olarak belirlenmesini belirlenen bu görevlinin de hem mahalle konağında hem de halı sahadan sorumlu olmasını  talep ediyoruz.

MHP’nin bugüne kadar verdiği önergelerle alakalı cevapların MHP grubu tarafından değerlenmesi ve vatandaşın konular ile alakalı bilgilendirilmesi bekleniyor.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017