Otoyolda kaza, 2 Gemlikli hayatını kaybetti

Otoyolda Feci Kaza, Gemlikli 2 Kişi Hayatını Kaybetti
Gemlikli iki kişi sabaha karşı Orhangazi’de otobanda meydana gelen kazada hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden Yüksel Temür ve Abdullah Arslan’ın bu gün Gemlik’te toprağa verilmesi bekleniyor.
Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Orhangazi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında emniyet şeridinde park halindeki bir TIR’a arkadan çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti.
Kaza gece yarısı saat 02.00 sıralarında Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Orhangazi yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere İstanbul’dan Bursa istikametine doğru gitmekte olan Yüksel Temür (39) idaresindeki 16 MDU 36 plakalı otomobil, Orhangazi’ye bağlı Gedelek mahallesi mevkii yakınlarında yolun sağındaki güvenlik şeridinde park halinde olan Metin Ceylan (48) idaresindeki 70 EF 039 plakalı TIR’a arkadan çarptı.
Hurdaya Döndü
Kaza sonrasında otomobil hurdaya dönerken araç içinde sürücü Yüksel Temür ile birlikte yanında bulunan arkadaşı Abdullah Arslan (37) araç içinde sıkıştı. Kazayı farkeden diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulanslar ve itfaiye ekipleri sevkedildi. Araç içinde sıkışan iki kişi ekiplerin çalışması sonrasında araç içinden çıkarıldı. Ağır yaralı halde olan yaralılardan otomobil sürücüsü Yüksel Temür Gemlik, Abdullah Arslan ise Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılmalarına rağmen her iki yaralı da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Jandarma ekipleri ve savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Kazada hayatını kaybeden Temür ve Arslan’ın bu gün Gemlik’te toprağa verilmesi bekleniyor.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017