Veteriner Hekim Dr. Hakan Uğur Sağlık İşleri Müdürü oldu

Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne Veteriner Dr. Hekim Hakan Uğur atandı.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın imzası ile atanan Hakan Uğur göreve başladı. Mevcutta Gemlik Belediyesi’nde veteriner hekim olarak çalışan Uğur göreve daire müdürü olarak devam edecek.

Hakan Uğur’a görevi Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan tarafından bildirildi. Uğur ile bir araya gelen Sertaslan yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Sertaslan, alanında yetkin ve Gemlik’te sevilen bir isim olarak Hakan Uğur’un görevini en iyi şekilde gerçekleştireceğine inandıklarını dile getirdi. Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün özellikle sokak hayvanları gibi bakıma muhtaç canlılara bakım, tedavi ve sinek, haşere gibi zararlılara karşı mücadelede önemli olduğuna dikkat Sertaslan, Uğur’un Gemliklilerin istek ve taleplerini en iyi şekilde yerine getireceğine inandıklarını söyledi.

Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi mezunu olan Hakan Uğur, aynı üniversitede İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda eğitimini tamamlayarak doktor ünvanını aldı. Gemlik Belediyesi’nde 2009 yılında Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün kuran ekibin başında görev yapan Uğur sonraki dönemde Gemlik Belediyesi’nin çeşitli kademelerinde görev aldı. Bir süre serbest çalışan Uğur, görevine Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü olarak devam edecek. Uğur’un göreve geldikten sonra ilk işinin belediyeye hasta nakil ambülânsı kazandırmak olacağı belirtildi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017