Engelsiz Gemlik için kollar sıvandı

Gemlik Kent Konseyi Engelsiz Meclisi’ne Mualla Çiğdem başkan olarak atandı.

Kent Konseyi’nde alanlarına özel faaliyetler gösterecek çalışma meclisleri kurulmaya devam ediliyor. Son olarak Gemlik’te yaşayan engellilerin toplumda daha etkin yer almaları ve karşılaştıkları problemlerin tespit edilerek çözüme kavuşturulması için Engelsiz Meclisi kuruldu. Ata Mahallesi muhtarı Mualla Çiğdem Engelsiz Meclisi başkanı olarak atanırken ilçemizde faaliyet gösteren çeşitli rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim merkezleri, psikolog ve rehber öğretmenler de meclisin ilk toplantısında yer aldı.

Engelsiz Gemlik için kolları sıvadık” diyen Gemlik Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya, ilçemizde yaşayan engellilerin karşılaştıkları problemleri incelediklerini belirterek,  Kent Konseyi’nin çözüm ortaya çıkarmada etkin bir kurum olacağını söyledi. Konseyin Gemliklilerin tüm ihtiyaç ve taleplerine yönelik çalışmalar gerçekleştireceğini dile getiren Çetinkaya Çiğdem’e görevinde başarılar diledi. Öte yandan engellilerin evlere kapanmaması, toplumda kendilerini herhangi bir zorluk görmeden ifade edebilmeleri için gerekli çalışmaların yapılacağını söyleyen Mualla Çiğdem, Engelsiz Meclisi olarak alanında uzman kişiler ile iletişim halinde olarak görüşlerine başvuracaklarını sözlerine ekledi.

Gemlik Kent Konseyi Engelsiz Meclisi şu isimlerden oluştu, Mualla Çiğdem, Cafer Çelikbilek, Sevgi Terzi, Kezban Çetinavcı, Abdullah Özkartal, Ümran Aslan, Serap Enç, Eda Varlı, Filiz Karaca, İbrahim Ateş, Serkan Bolten, Zehra Güler, Sabahat Narin Hakbilen, Nuran Doğan, Hilal Aydın, Mehmet Gür, Nuran Mıh

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017