Gemlik Basketbol 1. Ligde

GEMLİKTÜRKİYE BASKETBOL 1 .LİGİNDE
Türkiye Basketbol Federasyonu Basketbol 1. Ligi’nde iki takımın ligden çekilmesinin ardından yaptığı değerlendirme sonucunda , Gemlik Basketbolu 1.ligine davet etti.
Basketbol 1.ligine davet edilen takımların 2. ligdeki başarısı, Alt yapılarda gösterdiği istikrar, Finansal yapısı ,Teknik kadrosu , Yapılanma ve saha şartlarının tam olan Gemlik ekibi Türkiye Basketbol liginde mücadele etme hakkına sahip oldu.
Bulut ‘’Sözümüz yerde kalmadı..
Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı ‘ Berkay BULUT Türkiye Basketbol Federasyonu’nun değerlendirmeleri sonucunca gereken şartların yerine getirilmesinde Millet vekilimiz sayın Zafer Işık’ın çok büyük desteği ve 3 yıl içinde kulüp olarak haddimizi bilerek yaptığımız yapılanma sonucunda ilçemizde basketbol kültürü oluştu. Bunun karşılığını almak ve ilçemize olan sözümüzü tutmaktan dolayı mutluyuz. Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu başta olmak üzere bize güvenen herkese teşekkür ederiz. Tüm hemşerilerimize sesleniyoruz, geçen sezon olduğu gibi takımımızı yalnız bırakmayacağız, takıma sahip çıkacağız. Önceliğimiz 1. ligde kalıcılığı sağlamak ve sonrasında da süper ligde mücadele etmek olacaktır.”

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017