ÖNCE SEVGİLİSİNİ SONRA KENDİSİNİ ÖLDÜRDÜ

Armutlu’da yaşanan olayda, Rüstem T. (47) isimli şahıs, sevgilisi olduğu iddia edilen E. Kurnaz (36)’ı öldürdükten sonra intihar ettiği iddia edildi.

Yalova’nın Armutlu ilçesinde, ormanlık bölgeye giden yol üzerinde terk edilmiş bir araçta E. Kurnaz isimli kadının cesedi bulundu, arabanın arka koltuğunda bulunan cesedin üzerinin örtüldüğü gözlenirken, cesedin uzun süredir burada bulunduğu fark edildi. Olay yerine gelen emniyet müdürlüğü ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından ceset Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Cesedin üzerinde yapılan incelemelerde iki adet kurşunla kadının sol göğüs bölgesinden vurulduğu görüldü. Polis olayla alakalı soruşma başlattı.

300 METRE İLERİDE İNTİHAR

Ertesi gün ise bölgede inceleme yapan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aracın bulunduğu bölgenin 300 metre ilerisinde derelik alanda ağaca asılı bir erkek cesedi bulunduğunu tespit ettiler. Armutlu Belediyesi tarafından derelik alana yol açıldıktan sonra yapılan incelemede ise ağaca bağlı iple adamın asıldığı ve boyunun kırılarak öldüğü tespit edildi. Cesedin yanında ise bir adet tabanca bulundu.

SEVGİLİ OLDUKLARI İDDİA EDİLDİ  

   İki ölümün de aynı gün gerçekleştiği tahmin edilirken, yapılan araştırmada Rüstem T. ile E. Kurnaz ‘nin bir süredir ilişkilerinin olduğu öğrenildi. E. Kurnaz ‘nin daha önce eşinden boşandığı, Rüstem T.’nin ise ailevi ve maddi sorunlar yaşadığı iddia edildi.

İki ceset de Bursa Adli Tıp Kurumunda incelenirken, Rüstem T.’nin intihar ettiği yerde yanında bulunan tabancanın da balistik incelemesinin yapılmak üzere kriminale gönderildiği kaydedildi. Yaşanan olayla alakalı Gemlik Cumhuriyet Savcılığı tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017